Post by weacostrapreras on Feb 23, 2022 6:18:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Stylist Fashion Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Stylist Fashion Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod περισσότερους πόντους ▞▞▞
▞▞▞ Super Stylist Fashion Makeover 2022 version ▞▞▞
Βασικά άπαιχτο. Τα γραφικά είναι καλά, αλλά αυτό είναι το ΜΟΝΟ καλό που έχω να πω για αυτό το παιχνίδι. Πραγματοποιείται συχνά συντριβή, χρειάζεται πάντα για να περάσει κανείς από τα δώδεκα αναδυόμενα μενού που εμφανίζονται σε κάθε γωνία και το σύστημα ισοπέδωσης είναι ασαφές. Πραγματικά ένα από τα χειρότερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου. Αποφύγει!!
Προφανώς το feedback δεν είναι σημαντικό για εσάς, αφού δεν υπάρχει καμία αλλαγή. Τουλάχιστον ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΩΝ, ΠΟΥ ΜΠΟΚΛΟΥΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ και δεν έχουν κουμπί κλεισίματος. 😡🤬Νέο πρόβλημα:κολλημένος στο επίπεδο 120. Δεν έχετε σχεδιάσει πάνω από αυτό;;;!!!🤬😠κανένα σχόλιο για αυτό....
Super Stylist Fashion Makeover როლური თამაშები xstm
Αυτό δεν είναι σχεδόν ένα παιχνίδι και περισσότερο ένα διαφημιστικό spam. Δύσκολα μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς να σου ρίξουν μια διαφήμιση στο πρόσωπό σου. Προφανής αρπαγή χρημάτων από τους προγραμματιστές. Αν δεν υπήρχαν τόσες πολλές διαφημίσεις, ίσως θα ήταν διασκεδαστικό, αλλά το γεγονός ότι αφιερώνετε περισσότερο χρόνο παρακολουθώντας διαφημίσεις από ό,τι παίζετε, λέει τα πάντα. Κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και παίξτε Time Princess αν θέλετε ένα παιχνίδι ντυσίματος.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι και τις δυνατότητες που έχει. Μερικά πράγματα που θα το έκαναν καλύτερο, αλλάξτε το - Οι έγχρωμες εικόνες είναι όλες ίδιες. Κέρδισα όλους τους τρέχοντες καταλόγους που είναι ξεκλείδωτοι και δεν υπάρχει πραγματικά τρόπος να αποκτήσω περισσότερους. Προσθέστε περισσότερο περιεχόμενο, αλλάξτε τους καθημερινούς στόχους, περισσότερα μίνι παιχνίδια (διαφορετικά από τα τρέχοντα). Αλλάξτε τα αιτήματα "πελάτη", είναι όλα βασικά ίδια. Όσοι φορούσαν τι είναι όλοι ίδιοι. Απλά προσθέστε μια ποικιλία. Ξετρελαθείτε με τη δημιουργικότητα!
Ξέρεις ότι μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Το παιχνίδι είναι υπέροχο. Έχει πάρα πολλές επιλογές ντυσίματος. Πάρα πολλά στυλ μαλλιών. Πάρα πολλά ποτήρια επιλογή . Θέλω να πω ότι όποιος διαβάζει τις κριτικές ειδικά τα κορίτσια πρέπει να κατεβάσει αυτό το παιχνίδι. Ξέρεις ότι έχω ξεκλειδώσει αυτό το ροζ και μπλε φόρεμα στις κάρτες. Συνιστώ αν θέλετε να γίνετε FASHION DESIGNER θα πρέπει να κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι. Υπάρχουν νέα κοσμήματα και πολλά άλλα
Χάθηκε όλη η πρόοδος... Δεν υπάρχει τρόπος να το αποθηκεύσετε με κάποιο τρόπο όταν αλλάζετε συσκευή.;!
Απλά τέλειο
Μου αρέσει να παίζω αυτό το παιχνίδι, οι επιλογές είναι διασκεδαστικές και εύκολο να δημιουργήσω ενδιαφέροντες συνδυασμούς μόδας.
Παγώνω τον υπολογιστή μου. Εγκαταστάθηκε το παιχνίδι 3 φορές τελικά απλά σταματήστε να παίζετε. Οι διαφημίσεις παγώνουν το πρόγραμμά σας. Αιτήματα: ανανέωση στις προκλήσεις, χαμηλότερα νομίσματα για ομαδικά στυλ, όλα είναι υπερτιμημένα Και κάνετε ρατσιστικά σχόλια. Το παιχνίδι 1/5/2022 είναι πολύ καλύτερο από ό,τι ήταν πέρυσι. Καλό παιχνίδι. Δυο προτάσεις θα ήταν περισσότερες πιθανότητες στα διαμάντια και παρακαλώ μειώστε την τιμή των σετ ρούχων και αξεσουάρ.
Απλα τελειο 😊🥰💋👍
Γεια σας!!! Στο καινούργιο παιχνίδι με το παζλ δεν με αφήνει να παίξω..... Τι συμβαίνει;
👌😅😔👌 ΜΟΥΚΟΛΑΙ ΠΟΛΙ ΤΩΜΙΟΛΙΔΙ ΕΙΜΕ8ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟ ΔΙΛΑΔΙ ΛΕΥΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙ ΑΝΔΟΤΟ ΣΤΟ ΣΧΙΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΝΝ ΞΕΡΝΟ ΟΡΓΟΓΑΦΙΑ 😎😎😎🤙🤬💩💩💩💩💩🐺🦊🐺🦊🐺🦊🐺🦊🦓🐴🐎🐅🐆🐖 🐑🐐🐫🐪🦌🐹🐣🐤🐥🐦🐧🕊️🦆🦉🐬🐬🐋🐳🦖🦕🐉🐲🐍🦎🐢🐸🦃 ΑΓΑΠΑΤΟ ΟΛΑ ΑΥΘΑΛΑ.Ταστήματα Ιδικά Τον Οικία 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐴🐎🐺🐺🐺🦄🐺🐺🐺🐺🐖🐺🐺🐽 🐺🐆🐅🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🦌🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🦌
Το παιχνίδι μου άρεσε πάρα πολύ Είναι πολύ ωραίο και μπορώ να πω ότι ώρες-ώρες έχει λίγο πλάκα απλά σε περίπτωση που έχουμε λίγο υπερφορτωμένο το κινητό κολλάει αλλά αυτό δεν είναι θέμα σε προσωπικά
Είναι αρκετά διασκεδαστικό, αλλά το "minigame αγορών" με τα κλειδιά είναι βασικά μια απάτη. Δεν κερδίζεις ποτέ το μεγάλο έπαθλο. Νιώθω επίσης ότι η ψηφοφορία αποτελείται από ρούχα φτιαγμένα από bots επειδή είναι τόσο άσχημα. Το ίδιο το ρούχο είναι πολύ ωραίο όμως, απλώς η ψηφοφορία είναι γεμάτη με άσχημα ρούχα. Ενημέρωση: υποθέτω ότι δεν είναι πλέον τόσο διασκεδαστικό. Είναι τόσο εύκολο και ο χρόνος που χρειάζεται για να τελειώσει ένα μόνο ρούχο είναι παράλογος στα μεταγενέστερα επίπεδα (νομίζω ότι είμαι στο επίπεδο 30).
Τέλειο!!Αλλά καλύτερα η πασαρέλα να με χωρίς κεραυνούς!(δωρεάν)👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👏👏✌️🌈🌈🌈🌈
Αυτό ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι, τότε ξαφνικά υπάρχουν περισσότερες διαφημίσεις από το παιχνίδι. Πριν παρακολουθούσατε διαφημίσεις για να αποκτήσετε δωρεάν περιεχόμενο, αλλά τώρα είναι πριν κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε εργασία. Δεν έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο για τόσες πολλές διαφημίσεις από ένα παιχνίδι.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά πρέπει πάντα να ξοδεύω όλα μου τα διαμάντια
Έχει πολλές διαφημίσεις έχει χάλια μαλλιά, και δύσκολα περνεις τα ρουχα
Θα έδινα σε αυτό το παιχνίδι περισσότερα αστέρια, αλλά το επίπεδο των διαφημίσεων είναι απλά γελοίο!! Κάθε φορά που κάνετε κλικ σε κάτι, εμφανίζεται μια διαφήμιση!! Έχω διαφημίσεις, αλλά αυτό είναι πάρα πολύ!!
Ολο πρεπει ν α το ξασνακατευαζω😈😈
Μου αρέσει το παιχνίδι και έχω αγοράσει πολλά αντικείμενα. Έχω αυτό το παιχνίδι στο IOS και στο Google play. IOS Πλήρωσα για να αφαιρέσω διαφημίσεις. Δεν κατάργησαν διαφημίσεις και αγόρασα άλλη κατάργηση διαφημίσεων. Αφαίρεσε τις διαφημίσεις εκείνη τη στιγμή. Το Google Play πλήρωσα για άλλη μια φορά για να αφαιρέσω διαφημίσεις. Αφαίρεσαν τις διαφημίσεις μου; Όχι, ακόμα με ενοχλούν οι διαφημίσεις. Δεν πληρώνω για άλλη κατάργηση διαφήμισης. 3 φορές είναι αρκετές Δεν πρόκειται για 4. Ωστόσο, απολαμβάνω το παιχνίδι. Το μεγαλύτερο αρνητικό είναι ότι θα ξοδέψετε πολλά χρήματα.
Παίζω πάνω από ένα χρόνο. Είμαι σε επίπεδο 90 κάτι και εδώ και δύο μέρες δεν ανοίγει το παιχνίδι..απλά κολλάει στην πρώτη οθόνη και τέλος. Το παιχνίδι δεν θα φορτώσει και τώρα δεν μπορώ να παίξω. Ελπίζω να μην χρειαστεί να απεγκαταστήσω και να ξεκινήσω από την αρχή. Ένα αστέρι
Super Stylist Fashion Makeover የሚና ጨዋታዎች scac
Είναι απλά τέλειο!!!!!Το μόνο κακό είναι οι αμέτρητες διαφημίσεις που βάζουν.
Ένα μόνο είναι χάλια
Το κατευασα και δςν θα πηστεψεται μου ειπαι οτι εχει καμερες στη ωρα 3 πμ....
Μου άρεσε αυτή η εφαρμογή μέχρι να περιορίσουν τις εργασίες που υποτίθεται ότι πρέπει να γίνουν. Από τρεις εργασίες σε μία. Πρέπει να περιμένετε μερικές ώρες για να παίξετε ξανά. Τι στο διάολο συνέβη?!!!!
Καλό παιχνίδι...
☺️😊😄🥰❤️😍😂😜😁😃😃 Τέλειο παιχνίδι
Τέλεια
Καλο ειναι αλλα μεχρι να κατεβει... Κανει ογδοντα ωρες😲
Bendy in Nightmare Run Παιχνίδια arcade kdpw
Τόση πλάκα!! Πολύ εθιστικό. Υπάρχουν περιστασιακές προσθήκες, αλλά τις περισσότερες φορές, επιλέγετε να παρακολουθήσετε την προσθήκη και όλες μπορούν να παραβλεφθούν μετά από 5 δευτερόλεπτα
Είναι καλό
Super Stylist Fashion Makeover Role Playing tvwz