Post by weacostrapreras on Feb 23, 2022 6:12:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode napake vse ▞▞▞
▞▞▞ Farming Simulator 16 2022 version ▞▞▞
Ni popolne vadnice, kupil sem opremo, nisem našel trgovine Farmer, kjer je ni na zemljevidu, niti na diapozitivih z navodili v menijski vrstici
Zdi se kot najbolj dolgočasna igra na svetu, vendar je pravzaprav precej zasvojenost. Lahko bi uporabila več navodil, kaj in kako narediti za začetnike, vendar po poskusu napaka in/ali google in YouTube mojega dobrega prijatelja. stvari se začnejo razvijati od takrat in postanejo zelo zanimive
Mislil sem, da je to slaba in zaostala igra, a morda je bil to moj računalnik.
Ful dobra igra
Prvak Se Je Slovenija Farming Simulator ... Farming Simulator Slovenija Anes Pošta Mnogih. Tomaž , 2021/12/31 11:03 ... 2016, Simulator Farming V Slovenija.
Farming Simulator 16 Симуляторы ihy
Igra je dobra, vendar sem velikokrat izgubil vse shranjene podatke in igra se je začela od začetka ... prosim, rešite jo takoj, potem je bila igra popolna za igranje.
Prenos Farming Simulator 22 ... Orodje za odstranjevanje neželenih aplikacij za Android hitro in enostavno odstrani več aplikacij iz vašega pametnega
Pozdravljeni, gospod, ta igra je zelo dobra, saj ima toliko odličnih traktorjev in še veliko več. Njena grafika je zelo lepa in privlačna, vendar vas skromno prosim, da tej dodate še eno stvar. Dodajte k temu slavnega pevca🎤 iz Punjaba, Sidhu Moosewala , ki je zelo znana in tudi v tujini znana pevka. V to igro postavite njihovo sliko ali njihov izrez Ali dajte njihovo sliko na tablo ali vanj prinesete njihov slavni HMT 5911🚜 modal traktorja. Imam skromno prošnjo za vas. hvala 🤗
Farming Simulator 16 Mô phỏng rfft
Zelo dobra igra, vendar ta aplikacija nima funkcije za prijavo, če izbrišemo aplikacijo, bodo izbrisani vsi podatki, ki smo jih igrali, zato dodajte funkcijo za prijavo.
To igram že vrsto let, neverjetna grafika je osupljiva. Mislim, da bo bolj smešno, če dodate več strojev za rastline in izboljšate mesta trgovanja
vzlom-kmetovanje-simulator-16. 24.06.20200097. Farming Simulator 16 za Android ... Cheat Codes My Tamagotchi Forever za Android in iOS. 04.12.2021.
Zaljubljen sem v fs16 in fs18, samo dve neverjetni igri in različno grafiko za dve različni igri, le stvar je v tem, da bi bilo kul združiti dva enaka prikolice in vam tako ni treba narediti dveh izletov v kmetija in trgovina. Všeč mi je igra, všeč bi bila, da bi bil fs20 združljiv s katero koli napravo, moj telefon je Samsung Galaxy A3 in bi bilo kul, če bi bil združljiv z njim.😀😎
pri igri je vse dobro.. priložite različne načine nadzora in dodajte tudi poglede kamere (FPP)
Ta igrica je naj najbolj bolsa
Farming Simulator 22 igra za PC | Big Bang
Ta igra je dobra tudi za kmetovanje, vendar je včasih tako dolgotrajna in v njej ni posebne naloge, zato jo izboljšajte
Igra nam je všeč, popolna je, toda moj sin in jaz se težko povežemo v več predvajalnikih prek Bluetooth.
Prosimo, zaženite igro Farming Simulator 20 za nizkocenovne naprave Android, kot sta 2GB Ram ali 3GB Ram 😭😭😭🙏
Multiplayer ne deluje drugače je dobra igra
Ta igra mi je res všeč, zaradi grafike in enostavnejšega igranja je moja prva izbira za vse igre simulatorja kmetijstva
Ta igra je zabavna, vendar imam težave z igro, na primer grafika ni dobra in morajo dodati več opreme, vendar je zabavna, vendar mislim, da bom dodal modifikacije, da vidimo, kako bo
Igra je v redu, zdaj pa je del uporabniškega vmesnika trajno vpisan na moj zaslon, nesprejemljivo
Farming Simulator 16 Simulation zle
Kmetijski simulator 16 ima funkcijo Bluetooth. Trenutne generacijske konzole imajo več igralcev (kmetijski simulator na konzolah zadnje generacije je bil prvi
fs 16 ni povezan za galaksijo a 50 in galaksijo a 50s
V redu je, vendar lahko dodamo, kje lahko izstopimo iz traktorjev. Prav tako lahko naredite igro relistično, kjer denar, ki porabi za plin, kjer ima ceno namesto na stotine dolarjev samo za plin, hvala.
Igra vedno obrne levo, ne moreš je zares voziti, moraš biti sposoben, razen da je dobra igra odpravi težavo in bo odlična igra
Zdi se, da bi bila to zabavna igra, a ne glede na to, kaj počnem, mi NE bo dovolila, da bi se obračal med uporabo opreme. Celo izbrisal sem aplikacijo in jo znova naložil, preveril posodobitev, pomešal vse nastavitve.. Še vedno se ne morem obrniti. Razočaran!
Grafika FS13 je boljša, kontrole pa veliko slabše
Farming Simulator - Videi | Facebook
V igri je kmetovanje enostavno, v resničnem življenju pa zelo težko samo kmetje, kako to počnejo, tudi mi smo kmet👍🏻
Nagradni videoposnetki se ne izplačajo, kot pravijo. Ozadje je preveč temno. Drugače pa je ok.
Bob's World - Super Run Game Adventure jur
Dobra igra, všeč mi je, ali lahko naredite večja polja, ker se novi hollandski kombajn ne napolni
To je dobra igra. Toda njegova grafika in nadzor nista kot fs14. Če nadgradite fs 14 s tem zemljevidom iger in velikostjo, mislim, da je awwsssoooommmmm.
Se neče naložt.
Zakaj mi ne da denarja, obljubljenega po ogledu videoposnetkov? Prosim popravi, sicer vsaj 4 zvezdice. 5, če pri naključni vožnji za moj Galaxy s10 ni nenadoma sunknil v levo.
Farming Simulator 16 Simulacije bzmp